Niets leuker dan lekker experimenteren met eten, toch?
Eten klaarmaken is voor mij een soort nieuwe hobby, misschien wel passie. Voor mij zijn de momentjes van het eten toch altijd wel een favo momentje van de dag.
Waarom een blog?
Laatste tijd ben ik steeds meer met koken bezig. Ik maakte altijd simpele pasta, en aardappelen-groente-vlees, maar dat was ik zó zat, ik wist gewoon niet meer wat ik moest eten. En toen kwam de blog van Gewoon wat een (ex)studente 's avonds eet voorbij op facebook, meteen geliked. Ik ben begonnen met receptjes van deze blogger (makkelijke uitleg en lekkere gerechten!) en ben nu ook zelf wat aan 't improviseren. En daarvan houd ik hier een blog bij. Ik deed eerst alle recepten gewoon in een Word-bestandje.. maar daar kijk ik eigenlijk nooit meer naar en anderen natuurlijk ook niet. Op deze manier hoop ik zelf is terug te kijken, en wellicht anderen op ideeën te brengen.
Mijn eigen doel
Het is mijn doel om steeds gevarieerder te eten, en vooral alle dingen die ik nooit zo wilde proberen nu toch te proberen! Zo is het bijvoorbeeld mijn bedoeling om mezelf aan te leren om vis te eten (en dus ook te bereiden), maar ook de 'nieuwe producten' als quinoa en couscous (is voor mij nieuw) lekker klaar te maken. Eigenlijk dus best een beetje een avontuur!
Inspiratiebronnen
Ik raad zeker aan om ook op eerder genoemde blog te kijken, echt de moeite waard! Mijn andere inspiratiebron is overigens de Allerhande site van de AH, dus daar zullen ook recepten van langskomen.
Veel plezier met het bekijken van mijn blog!
Leuk initiatief! Ik heb je blog toegevoegd aan mijn Feedly hoor :) Dan weet ik het voortaan meteen als je een nieuw recept plaatst!
BeantwoordenVerwijderen