Pagina's

maandag 25 november 2013

Pasta Perle

Vandaag moest ik vroeg eten en had ik ...wederom... weinig tijd om te koken. Dus ik zat al weer te denken aan  een salade of een broodje.. terwijl ik gisteren al had bedacht dat ik vandaag risotto zou eten.. en toen werd het tóch verse pasta van de Appie! Een simpel simpel, super heerlijk gerechtje.. en dat gewoon binnen 10 minuutjes! :)

Benodigheden voor 1 persoon:
  • 125 gr. Perle basilicum/pijnboompitten (pasta)
  • 1/2 rode ui
  • 1 pakje Heinz tomatenblokjes met basilicum en oregano
  • grano padano (kaaspoeder)
  • olijfolie

Bereiding:
  1. Kook de pasta in 6 minuten gaar.
  2. Verhit wat olijfolie in een steelpan. Snijd de ui in grove stukken en doe in de steelpan. Als deze een beetje glazig is geworden, voeg je de tomatenblokjes toe en dit verwarm je.
  3. Giet de pasta af, doe de tomatensaus erover en top af met de kaas.
Super simpel, super heerlijk :)
Ik ga dit zeker ook is proberen met de perle-kaas! Maar dan als ik niet de volgende dag hoef te werken, natuurlijk :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten