- 3 rundertartaarjes
- 1 tomaat
- 1 ui
- 500 gr. broccoli
- 1 zak stoomaardappeltjes
- olijfolie en vl. bakboter
- sausje naar keuze
Bereiding:
- Snijd de broccoli schoon en was even. Was ook de tomaat en snijd de tomaat en ui in plakken/ringen. Peper de rundertartaatjes in met versgemalen peper.
- Doe wat boter in de pan en als dit schuimt doe je de tartaartjes er in. Deze bak je op elke kant ±5 minuutjes voor een medium tartaartje. De broccoli kook je ±5 minuutjes. En de stoomaardappeltjes doe je gewoon in de zak in de magnetron en zet je voor 6 minuutjes op 700-750 watt.
- Bak de laatste 2 minuutjes de tomaat en ui met de tartaartjes mee.
- Leg dan de gebakken tomaat/ui op een bord en doe daar bovenop de tartaar. Leg de broccoli en aardappeltjes erbij. Maak het af met eventueel een sausje naar keuze.
Ik vond het lekker, en wát zat ik vol na het eten.. haha.. maar wel goed vol natuurlijk :) Echt zo van.. ik heb weer lekker vezels gegeten!
Ik ben trouwens écht fan van de stoomaardappeltjes! Ik vind ze zoooooo lekker.. haha.
Oh.. en ook dit is he-le-maal niet zo duur :) Wij hadden nu voor de mannen 2 rundertartaatjes en voor mij 1.. en het was nu €3 p.p. :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten