Pagina's

maandag 4 november 2013

Zuurkoolstamp met rozijnen en rookworst

Jaja, daar is ie weer! De Zuurkoolstamppot van laatst. Erg lekker, ook als je 'm invriest en dan ontdooid en opwarmt in de magnetron! Zo had ik toch een simpel maar lekker maaltje op mn werk :)
En dit keer maakte ik ook een foto! Een klein beetje pointless is het wel.. maar jullie hadden 'm nog te goed.







En dan meteen maar weer een nieuwe challenge: Zaterdagavond na de High Wine hadden we zo'n trek in een lekker stuk vlees, dat we bij Entrekoos zijn gaan eten. De foto van het hoofdgerecht is helaas echt ontzettend mislukt.. Maar we hadden (allebei) een Entrekoo (haha). Ik wilde toch ook nog een toetje, omdat ik een toetje weet die er zoooo lekker is.. namelijk: Een tartelette met spijs en appel, met een bol kaneel-ijs. En dat wordt dus ook m'n thuis-challenge!
Ik hou van zoet en warm en ijs.. Ooooh!! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten