Pagina's

dinsdag 3 september 2013

Makkelijke salade: Veldsla met tomaatjes

Gisteren had ik avonddienst en aangezien ik de dag ervoor al een magnetronmaaltijd op 't werk had gegeten, wilde ik gisteren een salade meenemen. Toch ook leuk wat voor reacties je krijgt, als je met losse ingrediënten op je werk komt aanzetten ;). Ik heb alles bereid en gesneden vóór ik naar m'n werk ging, en dan op mn werk alles klaargemaakt toen ik ging eten.

Benodigdheden voor 1 persoon:
  • zakje veldsla (±75 gram)
  • half bakje cherrytomaatjes
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • handje amandelen
  • balsamicodressing
(Voor)Bereiding:
  1. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Doe de tomaatjes bij elkaar in een bakje.
  2. Rooster de amandelen goudbruin en laat ze even afkoelen op een bordje. Doe ze dan in een boterhamzakje.
  3. Leg de veldsla op een bord, verdeel daarover de tomaten en strooi vervolgens de amandelen er overheen. Besprenkel vervolgens met de balsamicodressing (had ik van huis meegenomen in een druk- en sluitzakje).
Super simpel, lekker, leuk en gezond. Een prima maaltje voor op het werk!
Natuurlijk ook prima als je gewoon thuis eet, haha.

Wat eten jullie op het werk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten