Het werd een salade met beenham
Benodigdheden voor 1 persoon:
- 40 gr. rucola
- 100 gr. flinterdunne beenham
- 4 zongedroogde tomaatjes
- 2 tl kappertjes
- 10 gr. pijnboompitjes
- honing-mosterddresing (Hela)
Bereiding:
- Rooster de pijnboompitjes in 2-3 minuutjes goudbruin in een (droge) koekenpan.
- Doe de rucola op een bord, daarop de beenham, dan giet je daar de dressing overheen.
- Garneren met de zongedroogde tomaatjes, kappertjes en de pijnboompitjes.
- (Hak alles door elkaar en doe 't in een bakje, zodat je 't mee kan nemen naar de werk. ;) )
- Lekker met 'n AH Twister (brood met rozijnen en noten).
Ik wou eigenlijk ook nog rozijntjes door de salade doen.. maar die ben ik vergeten!
En het smaakte zeker lekker! Een salade van gewoon rucola en beenham vond ik veel te simpel.. dus ik keek wat ik verder nog in huis had (pijnboompitten, zongedroogde tomaat en kappertjes dus), en dat was eigenlijk wel een lekkere combi! Zeker de zongedroogde tomaatjes erbij :)
Mmmmmm..
En het smaakte zeker lekker! Een salade van gewoon rucola en beenham vond ik veel te simpel.. dus ik keek wat ik verder nog in huis had (pijnboompitten, zongedroogde tomaat en kappertjes dus), en dat was eigenlijk wel een lekkere combi! Zeker de zongedroogde tomaatjes erbij :)
Mmmmmm..
Geen opmerkingen:
Een reactie posten