Benodigdheden voor 3/4 personen:
- 500 gr. verse spaghetti
- 2x 225 gr. Napolitana pastasaus
- 300 (of 500) gr. rundergehakt
- evt. beetje parmezaanse kaas
- evt. verse basilicum
Bereiding:
- Kook de pasta 4 minuutjes
- Bak, als de pasta kookt, het gehakt rul in een koekenpan of wok en verwarm in 't laatste minuutjes de saus nog even met het gehakt mee.
- Giet de pasta af en spoel er koud water door, zodat het niet zo gaat plakken. (Een beetje olijfolie erdoor voldoet ook :))
- Doe de pasta op 'n bord, schept de saus erop en tot eventueel af met wat (poeder)kaas en gescheurde basilicumblaadjes.
Een lekker makkelijk, super snel maaltje. Precies goed voor als je weinig tijd hebt om te koken.. en deze week ook maar €1,50 per persoon! Dat is nog is budgetkoken ^^
Geen opmerkingen:
Een reactie posten