Benodigdheden voor 3 personen:
- grote pot bolognese saus (Granditalia)
- 300 gr. mager rundergehakt
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 tl rode peperpasta
- klein blikje tomatenpuree
- 250 gr. volkoren spaghetti
- geraspte parmezaanse kaas
Bereiding:
- Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking.
- Snijd de paprika en ui fijn.
- Rul het gehakt in een wok gaar, voeg dan de ui en paprika toe en bak dit even mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak dit ook een minuutje of twee mee.
- Voeg de saus uit de pot toe, en warm dit op. Voeg op 't moment dat t kookt nog wat rode peperpasta toe, voor een extra bite.
- De saus serveren op de pasta, met wat (vers)geraspte parmezaanse kaas.
- (Tom doet er dan ook altijd nog wat Hot tomatenketchup door... sterker nog.. dat doet hij bij álle pasta.. zou het een fase zijn? Haha)
Een lekkere pasta+saus voor eens in de zoveel tijd, maar als je 'm elke weet eet, gaat het écht heel erg vervelen. Maar wel lekker :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten