Pagina's

vrijdag 22 november 2013

Spaghetti á la Tom

Pfoe! Ik loop weer lekker achter deze week met bloggen... Dinsdag kookte Tom, en die maakte een pasta-uit-een-potje.

Benodigdheden voor 3 personen:
  • grote pot bolognese saus (Granditalia)
  • 300 gr. mager rundergehakt
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 1 tl rode peperpasta
  • klein blikje tomatenpuree
  • 250 gr. volkoren spaghetti
  • geraspte parmezaanse kaas

Bereiding:
  1. Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking.
  2. Snijd de paprika en ui fijn.
  3. Rul het gehakt in een wok gaar, voeg dan de ui en paprika toe en bak dit even mee.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit ook een minuutje of twee mee. 
  5. Voeg de saus uit de pot toe, en warm dit op. Voeg op 't moment dat t kookt nog wat rode peperpasta toe, voor een extra bite.
  6. De saus serveren op de pasta, met wat (vers)geraspte parmezaanse kaas.
  7. (Tom doet er dan ook altijd nog wat Hot tomatenketchup door... sterker nog.. dat doet hij bij álle pasta.. zou het een fase zijn? Haha)
Een lekkere pasta+saus voor eens in de zoveel tijd, maar als je 'm elke weet eet, gaat het écht heel erg vervelen. Maar wel lekker :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten