Pagina's

zaterdag 7 december 2013

Halfwarme pastasalade Caprese

Gisteravond ging ik weer werken, dus had ik weer iets nodig wat ik kan meenemen en eventueel opwarmen. Ik besloot wat restjes op te maken. In de vriezer had ik nog wat Pasta Perle, gevuld met pijnboompitjes & basilicum, nog wat rucola en geroosterde pijnboompitjes. En ik dacht dat tomaatjes ook wel lekker waren, maar daar moest ik dus toch nog even voor naar de supermarkt! En toen bedacht ik er nog een heleboel ingrediënten bij...

Benodigdheden voor 1 persoon:
  • 125 gr. Pasta Perle (pijnboompitten en basilicum)
  • 40 gr rucola
  • 100 gr cherrytomaatjes
  • 60 gr. mozzarella mini-bolletjes
  • 3 el basilico-dressing
  • 1,5 el geroosterde pijnboompitjes

Bereiding:
  1. Kook de pasta perle in 4 minuutjes gaar. 
  2. Leg de rucola op een bord, leg daar de cherrytomaatjes en mozzarella bovenop.
  3. Leg hier de (nog warme of opgewarmde) pasta bovenop.
  4. Besprenkel het geheel met de dressing en strooi de pijnboompitjes er overheen.
Ik vond dit echt een héél lekkere salade. Alleen zal ik het volgende keer toch is proberen met balsamico-dressing. Ik denk dat dat nog nét even lekkerder is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten